Comment nos clients ont évalué nos événéments?

 

Oney - Discover Gand - Juin 2017 Amélie de Miscault, Oney Bank – Teambuilding avec balade culinaire à Gand – Juin 2017

Très belle journée de teambuilding organisée par Discovery Belgium : Organisation parfaite, choix des restaurants et des plats bien adapté, prestataires et  leur intervention de qualité. Anne nous a accompagnée aussi bien en amont que pendant cette journée de manière très  efficace. Nous n’hésiterons pas à repasser par eux pour une prochaine occasion.

Plato Voka op culinaire wandeling in Leuven Alain Decuyper, Plato/VOKA Brabant flamand – Promenade culinaire à Louvain – Mai 2017

Nogmaals bedankt voor de zeer gesmaakte activiteit! Enkel positieve geluiden gehoord (ook deze ochtend met de chocolade  🙂 !

Opel Event – Liège Ville & Gare – Mars 2017

130 Opel Belux’ beste dealers werden verrast met een ‘flying’ dagje In Luik. Als beloning voor een geslaagde verkoop van winterbanden mochten zij genieten van een avontuurlijke sessie van indoor skydiving en een heerlijke, culinaire en geanimeerde wandeling. In samenwerking met New Balls Please en Opel Belux,  zorgde het Discover Belgium – team voor een geslaagde combinatie van lekkere Luikse specialiteiten, een wandeling met non-stop animatie van verschillende artiesten doorheen het oude stadscentrum van Luik en heerlijke gerechten in diverse Luikse restaurants. Een geslaagd dagje voor een geslaagd Opel team!

Culinair strip & stadsspel Brussel - Teamevent Maatwerk BWB

Marijke Sleebus, Maatwerkbedrijf BWB – Bruxelles, balade culinaire avec jeux BD  – Mars 2017

Onze groep mocht genieten van een goed georganiseerde culinaire strip- en stadsspel. We hebben Brussel op een ontspannen manier leren kennen. Dankjewel voor de mooie organisatie.

 

 

Team event Passwerk -Discover Brussel_17feb2017

An Lambrechts, Passwerk cvba & – Balade culinaire à Bruxelles – Janvier 2017

Tevreden! Goede, leuke uitleg en lekker eten. Tof dat onze gids een echte Brusselse was!

 

 

Gunther Everaert, Managing Director Swinggroup & organisateur IMA -conference – Gand au bord de l’eau – Décembre 2016

Dank je Discover Belgium voor de mooie City tour in Gent. Het was zeer leerrijk, goed uitgestippeld en met lekkere hapjes en eten. Een ideale manier om een internationaal publiek op korte tijd met onze mooie historische stad kennis te laten maken. De gids op de boot was super grappig trouwens (heb tranen met tuiten gelachen)!

isoltechnics-TastyCityWalk-Gent-Mei2016

Yves Desmedt, administrateur Isoltechnics – Balade culinaire à Gand – Mai 2016 

Met een grote groep bestaande uit niet minder dan 15 verschillende nationaliteiten Gent verkennen? Het kan dus!  Super ontspannend en super lekker culinair halal tafelen.  De meesten hebben zelfs nog er een vervolg aan gebreid tot in de vroege avond. De kleine georganiseerde activiteiten waren speels en hadden de juiste catalysator om de sfeer op gang te brengen vanaf het begin.

 

 

Les sociétés et organisations suivantes nous ont déjà accordé leur confiance

KBC
Het Nieuwsblad
European Commission
Crelan
Touring
BNP Paribas Fortis
Zilveren Passer