Reserveer uw exclusief 3-gangenmenu voor slechts €30!

Reserveer een heerlijk 3-gangenmenu voor slechts € 30 per persoon in onze exclusieve restaurants!

Een ware culinaire ontdekking voor een zacht prijsje: dat is ons Discover Belgium Menu.

Geniet voor € 30 per persoon van een smaakvol voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (exclusief dranken).

Doe uzelf een gezellige middag of avond cadeau of trakteer een geliefde of vriend.

Koop online het aantal bonnen die u wenst en reserveer uw tafel.

Onze chefs kijken uit naar uw komst.

Smakelijk!


La Tourbière – Aalst

In een meer dan honderd jaar oude villa bevindt zich het stijlvolle La Tourbière. Hier kunt u genieten van de juweeltjes die de chef Luc Van Lierde voor u met plezier en passie bereidt. De oprechte vriendelijkheid van de gastvrouw en haar medewerkers zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Zeker een bezoekje waard.

   a
   a
   a

www.latourbiere.be

Albrechtlaan, 15

9300 Aalst


Ik reserveer

De Rooden Hoed – Antwerpen

Vlakbij de Antwerpse kathedraal vind je De Rooden Hoed,  het oudste restaurant van Antwerpen. Al meer dan 150 jaar staat dit restaurant bekend als een gezellige plek om te genieten van Vlaamse specialiteiten.  De ongedwongen en attente bediening doen u er zich meteen thuis voelen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige avond.

 a

www.deroodenhoed.be

Oude Koornmarkt, 25

2000 Antwerpen


Ik reserveer

AUB-SVP – Brussel

Het pand van AUB-SVP, gelegen in hartje Brussel,  is er één met een rijke geschiedenis. De gevel van het gebouw refereert naar één van de vroegere ingangen van de Cinéma de la Monnaie. Hier experimenteert Chef Mathias Dircx met smaken en texturen waarbij seizoensgroenten en presentatie de aandacht wegkapen. AUB-SVP staat voor een vriendelijke, persoonlijke en meertalige bediening in een ludiek interieur. Smakelijk en Astemblieft!

www.aub-svp.be

Schildknaapsstraat, 36

1000 Brussel


Ik reserveer

De Oude Vismijn – Gent

Deze brasserie bevindt zich in de gerestaureerde historische Vismijn, met een indrukwekkend in- en exterieur en een magistraal zicht op het water en het Vleeshuis. Hier kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van een pure en (h)eerlijke brasseriekeuken met een modernere toets.  Het prachtige zicht op de Leie en het historische stadscentrum van Gent krijgt u er gratis bij.
  a
  a
  a

www.brasserieoudevismijn.be

St. Veerleplein, 5

9000 Gent


Ik reserveer

(nl)

In een prachtig pand in het centrum van Hasselt vindt u restaurant Het Smaaksalon. Hier presenteert het team van Giovanni Oosters al het lekkers uit de eigen streek. De voorliefde voor een gezonde en streekeigen keuken met een voorliefde voor groenten wordt hier dus niet onder stoelen of banken gestoken. Aan u om te ontdekken wat het lekkere Limburg allemaal te bieden heeft.
   a
   a
   a

www.smaaksalon.be

Maastrichterstraat, 61

3500 Hasselt


Ik reserveer

Le Bruit Qui Court – Luik

Al bijna meer dan 20 jaar doet een hardnekkig maar positief gerucht de ronde… Le Bruit Qui Court, letterlijk: geruchten in omloop, trekt alle fijnproevers aan die willen genieten van een avondje pure ontspanning. In de gezellige en gedempte sfeer komen ongewone smaken van heinde en verre helemaal tot hun recht! Modern en klassiek worden er op een harmonieuze manier gecombineerd. De warme tonen van het interieur komen volledig tot hun recht door de overvloedige lichtinval via het enorme glazen dak.

www.bruitquicourt.be

Boulevard de la Sauvenière, 142

4000 Luik


Ik reserveer

Mange-Tout – Oostende

Chef Jan Moyaert brengt toegankelijke gastronomie met respect voor de seizoenen. Minder gekende vissoorten zoals vlaswijting, horsmakreel en roggebollen worden aangevoerd door de Vlaamse Schelpdier en Viscoöperatie van Nieuwpoort. Een exclusieve wijnkaart samengesteld door Marieke Moyaert, maakt dit gezellige plaatje af.

www.restaurantmangetout.be

Visserskaai, 22

8400 Oostende


Ik reserveer