ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

  Sick Team – Culinaire stadswandeling in Brussel – september 2018

De culinaire wandeling doorheen Brussel werd prima onthaald door de ganse groep, die bestond uit verschillende nationaliteiten. Toffe gids en prima eten! We hebben ervan genoten, graag tot een volgende keer!

  Orange-Nassau – Culinaire stadswandeling in Brussel – Juli 2018

De groep vond de combinatie wandelen en dan weer ergens neerstrijken erg prettig. Het is ook een mooie gelegenheid om iedereen te spreken te krijgen omdat het erg ongedwongen gaat. Zeker een aanrader voor een eerste indruk van de stad! Marie-Rose was een prima gids, en we zijn zeer tevreden over hoe zij onze groep begeleidde!

 

    ERA Koop&Woon – Uniek culinair stadsspel in Gent – Augustus 2018

We leerden Gent kennen op een manier die we nooit hadden kunnen denken. Leuke restaurants leren kennen, toffe plekjes. Zeker een aanrader als teambuilding. Met grote dank aan onze gidsen en het team van Discover Belgium.

  Orange-Nassau – Culinaire stadswandeling in Brussel – Juli 2018

De groep vond de combinatie wandelen en dan weer ergens neerstrijken erg prettig. Het is ook een mooie gelegenheid om iedereen te spreken te krijgen omdat het erg ongedwongen gaat. Zeker een aanrader voor een eerste indruk van de stad! Marie-Rose was een prima gids, en we zijn zeer tevreden over hoe zij onze groep begeleidde!

 

  Lukoil – Culinair stadsspel in Mechelen – Juli 2018

We kunnen niet anders dan Discover Belgium een dikke 10/10 te geven. Alles werd tot in de puntjes verzorgd, het was lekker, interessant, goed georganiseerd. Het was gewoon een top activiteit! Zeker om nog eens te doen om andere steden op een leuke manier te ontdekken.

 

 

  Groep vrienden – Culinaire stadswandeling in Brussel – Juli 2018

De gids was absoluut een topper! Ik kan geen kritiek geven, er werd meer dan voldoende rekening gehouden met mijn wensen. Beter kan niet! Ik zou zeker en vast deze events aanbevelen aan anderen!

 

    Partena – Culinaire stadswandeling in Antwerpen – Juni 2018

Bedankt voor de mooie teambuilding, iedereen vond het zeer aangenaam. Met dank aan Gerda als gids!

    KBC  – Culinair stadsspel in Brussel – Juni 2018

Onze gids was een zeer aangename dame in de omgang en kende Brussel op haar duimpje! De opdrachten brachten onze mensen dichter bij elkaar. We hebben heel veel positieve reacties gekregen, en zouden deze ervaring bij Discover Belgium zeker aanraden!

 

  IMEC – Chocoladewandeling Leuven – Juni 2018

Het was een succesvol sociaal programma en ik heb al veel lof gehoord over deze twee dagen! Onze CEO was heel erg tevreden. Iedereen was enthousiast, Mia en Carine hebben dat uitstekend gedaan en de coördinatie van Discover Belgium was ook heel goed!

 

  Voka – Culinaire stadswandeling in Leuven – Juni 2018

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de zeer leuke activiteit van gisterenavond. Brigitte was echt een TOP gids! “nen hoek af”, zoals het hoort. :o) Ze was zéér gesmaakt en geapprecieerd door de deelnemers. De restaurants waren alle 3 een goede keuze.

 

    CVO/ Zuid-Limburg – Uniek stadsspel in Mechelen – Mei 2018

Op 9 mei organiseerde Vanessa Pyck van Discover Belgium voor 40 collega’s van CVO Zuid-Limburg een culinair stadsspel in Mechelen als teambuildingsactiviteit. Het was een superleuke ervaring die op voorhand en op de dag zelf enthousiast in goede banen werd geleid door Vanessa. Een ervaren stadsgids zorgde voor een culturele kennismaking met de stad van de Maneblussers. Het was vooral de afwisseling tussen spel, ontdekken en proeven -de hoofdingrediënten van de Discover Belgium formule waarvoor wij hadden gekozen- die bij de deelnemers het meest in de smaak viel. Vanessa had ook gezorgd voor een aangepaste lunch die perfect paste in ons budget in een mooi en lekker restaurant. Ook de prijs voor de winnende groep was een leuke touch! Kortom, een enthousiast georganiseerde daguitstap en fijne kennismaking met Mechelen!

 Testimonial__VOKA Mechelen Kempen - Mechelen - Jun20108 VOKA / Plato Mechelen Kempen  – Stadsspel en escape room in Mechelen – Juni 2018

Bij Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen ging onze #Plato HR groep de zomer in met een gezellige en stevige teambuilding sessie. Proficiat aan de winners van onze escape room: Sophie, Katrien, Marleen & Erika. Ook nog eens bedankt aan gids Annik en Anne & Vanessa voor de organisatie!

 

Testimonial__ Telenet - Escape Events - Culinaire wandeling Mechelen - 19mei2018 Telenet i.s.m. Escape Events – Smaakvolle stadswandeling in Mechelen– April 2018

Onze klant vond het heel leuk, ze hebben lekker gegeten en veel bijgeleerd over de stad.

 

Testimonial-Pfizer-Culinair wandeling in Gent-apr2018 Pfizer – Culinaire wandeling in Gent – April 2018

Een 10/10 over heel de lijn. De onbekende weetjes van de gids vonden  we best leuk. Bedankt voor de goede organisatie.

 

Speel het spannende stadsspel en ontdek de lokale gastronomie in 3 zorgvuldig uitgekozen restaurants Resilux – Culinair stadsspel in Gent – Maart 2018

Heel erg bedankt! De collega’s waren super tevreden.

 

Op culinaire stadswandeling in het mooie Brugge Geodis – Culinaire wandeling in Brugge – Maart 2018

Het was een heel gezellige avond!
Het was in ieder geval een fijne ervaring en voor herhaling vatbaar.

 

Trek met een gids op stadswandeling in Brussel en ontdek op die manier wat de stad zoal te bieden heeft op historisch en culinair vlak. Familie Deseau – Smaakvolle stadswandeling in Brussels – Maart 2018

Het was een mooie ,leuke en leerzame uitstap.  Iedereen was tevreden van de dag .

Bedankt voor de organisatie.

 

Smaakvolle stadswandeling Hasselt Passwerk – Smaakvolle stadswandeling in Hasselt – Februari 2018

Het was een zeer aangename en fijne uitstap voor Passwerk in Hasselt afgelopen zondag. Iedereen heeft ervan genoten.

 

Culinaire wandeling Brussel Dräger Medical – Culinaire stadswandeling Brussel – Februari 2018

Vooreerst dikke pluim voor Mia, topgids, en de wandeling is ondanks de barre koude zeker in de smaak gevallen.
Bedankt voor de organisatie

 

Sprout to be brussels tour Tiny en Griet – Inkendaal – Sprout to be Brussels Tour – December 2017

Bij deze wou ik nog even laten weten dat we een héél leuke dag hebben gehad zaterdag 9/12.

We zijn heel goed ontvangen, bij Neuhaus hebben we naast onze praline ook een heel enthousiaste uitleg gekregen over de winkel, maar ook in de kaaswinkel, bij Balls en Glory en in het Goudblommeke zijn we goed ontvangen.

 

Galapagos – Culinaire stadswandeling Mechelen – December 2017

Hartelijk dank voor jouw organisatie! Alles is vlot verlopen.

De gids was een erg aangename en grappige man. Het team heeft de wandeling met hem geapprecieerd.

Graag tot een volgende keer!

Boehringer-Ingelheim – Culinair stadsspel met gids in Brussel – December 2017

Over het algemeen was dit een geslaagde teambuilding. Ondanks het weer en de overrompeling door Catalanen heb ik heel wat positieve signalen gehoord.  We hebben jullie aan een collega aangeraden voor een teambuilding met een ander BI team.

Culinaire wandeling Brussel Stad Kortrijk – Culinaire stadswandeling Brussel – December 2017

Over het algemeen heel leuke ervaring. Gids die altijd leuke weetjes wist te vertellen. Ook de begeleiding op de metro en nog wat extra info in de Europese Wijk was heel leuk meegenomen.

Bedankt voor alles en de super begeleiding. Het was voor ons een super geslaagde dag!

Culinair-stadsspel-Brussel Start People – Culinair stadsspel met gids in Brussel – November 2017

Uitermate tevreden!  Vanaf het eerste contact voelde ik meteen dat het geen ‘standaardformule’ was, er werd gevraagd naar de samenstelling van de groep, de interesses ed om dan met een heel leuk voorstel te komen dat fun, info en eten zeer mooi combineerde. De avond zelf was dan ook zeer geslaagd, op een speelse manier hebben we Brussel ontdekt, lekker gegeten en heel veel gelachen! Ik zou zeggen: doe zo verder!

Groetjes Kelly & team

Culinaire wandeling Leuven 55’ers – Smaakvolle stadswandeling Leuven – November 2017

Niet alleen hartelijk dank voor de leuke foto, maar zeker ook voor de begeleiding voor onze onvergetelijke 55’ers uitstap in Leuven eind november. ’t Was voor ons zeker een gezellige, plezante avond!

Collega's van het UMC Ziekenhuis Maastricht - Smaakvolle stadswandeling Luik - Oktober 2017 UMC Ziekenuis Maastricht – Smaakvolle stadswandeling Luik – Oktober 2017

Ik wilde even laten weten dat we een fantastische dag hebben gehad!! Heel goed georganiseerd, leuke en aangename gids. We hebben ook lekker gegeten. Bedankt voor al uw moeite!

Culinair stadsspel Mechelen Chep Benelux – Culinair stadsspel met gids in Mechelen – Oktober 2017

– Stadsgids was zeer enthousiast.

– Kwaliteit eten was heel goed en ook méér dan voldoende.

– Organisatie Discover Belgium was top! Weinig opvolging nodig langs mijn kant, wat erg fijn is.

ABN-Amro_Brussel-chocoladewandeling_Oct2017 ABN Amro vriendinnen – Chocoladewandeling in Brussel – Oktober 2017
Super genoten!
Vrijgezellen event – Culinaire wandeling in Brussel – September 2017

Wij waren super content! Echt waar! Ikzelf heb de organisatie op mij genomen en was van het eerste moment aangenaam verrast over de vriendelijke en persoonlijke aanpak! Top ? Van het eerste telefoongesprek tot het laatste sms’je …heel tof! Verder hadden wij een zeer aangename gids, namelijk Mia… een zeer spontane en goedlachse dame! Zij heeft ons op een zeer toffe manier, hartje Brussel laten zien! Zonder dat het saai werd… toch belangrijk voor een vrijgezellenavond hé! Ook de persoonlijke touche met de foto’s en de opdrachten waren heel leuk!!  Ook over de restaurant geen slecht woord… Al vonden we het voorgerecht ok, maar niet speciaal. Maar hoofdgerecht en dessert waren super lekker!! Ook de locaties waren leuk! ? We zouden jullie zeker aanraden aan vrienden en familie!! Nen dikke merci!  Grtjes Annouk and friends

Plato Voka op culinaire wandeling in Leuven Plato/VOKA Vlaams Brabant – Culinaire wandeling in Leuven – Mei 2017

Nogmaals bedankt voor de zeer gesmaakte activiteit! Enkel positieve geluiden gehoord (ook deze ochtend met de chocolade  🙂 !

Opel Event – Luik & Guillemins – Maart 2017

130 Opel Belux’ beste dealers werden verrast met een ‘flying’ dagje In Luik. Als beloning voor een geslaagde verkoop van winterbanden mochten zij genieten van een avontuurlijke sessie van indoor skydiving en een heerlijke, culinaire en geanimeerde wandeling. In samenwerking met New Balls Please en Opel Belux,  zorgde het Discover Belgium – team voor een geslaagde combinatie van lekkere Luikse specialiteiten, een wandeling met non-stop animatie van verschillende artiesten doorheen het oude stadscentrum van Luik en heerlijke gerechten in diverse Luikse restaurants. Een geslaagd dagje voor een geslaagd Opel team!

Culinair strip & stadsspel Brussel - Teamevent Maatwerk BWB

Maatwerkbedrijf BWB – Brussel, culinair strip & stadsspel – Maart 2017

Onze groep mocht genieten van een goed georganiseerde culinaire strip- en stadsspel. We hebben Brussel op een ontspannen manier leren kennen. Dankjewel voor de mooie organisatie.

 

 

Team event Passwerk -Discover Brussel_17feb2017

Passwerk cvba – Culinaire wandeling Brussel – Januari 2017

Tevreden! Goede, leuke uitleg en lekker eten. Tof dat onze gids een echte Brusselse was!

 

 

Swinggroup & IMA conference – Gent a.h. water – December 2016

Dank je Discover Belgium voor de mooie City tour in Gent. Het was zeer leerrijk, goed uitgestippeld en met lekkere hapjes en eten. Een ideale manier om een internationaal publiek op korte tijd met onze mooie historische stad kennis te laten maken. De gids op de boot was super grappig trouwens (heb tranen met tuiten gelachen)!

isoltechnics-TastyCityWalk-Gent-Mei2016

Isoltechnics – Culinair stadsspel Gent – Mei 2016 

Met een grote groep bestaande uit niet minder dan 15 verschillende nationaliteiten Gent verkennen ? Het kan dus !  Super ontspannend en super lekker culinair halal tafelen.  De meesten hebben zelfs nog er een vervolg aan gebreid tot in de vroege avond. De kleine georganiseerde activiteiten waren speels en hadden de juiste catalysator om de sfeer op gang te brengen vanaf het begin.

 

 

 

 

 

Volgende bedrijven en organisaties schonken ons reeds hun vertrouwen

KBC
Het Nieuwsblad
European Commission
Crelan
Touring
BNP Paribas Fortis
Zilveren Passer