Brussel

Brussel, onze veelzijdige hoofdstad, is een pareltje om in te kuieren. De prachtige Grote Markt, volgens kenners de mooiste van Europa, de Sint-Hubertus Galerijen, Manneken en Jeanneke Pis, de Beenhouwersstraat met zijn talrijke restaurants, het Sint-Goriksplein, de Beurs en de Sint-Katelijnekerk , … zoveel om op te noemen. Overal proef je de rijke geschiedenis en het internationale karakter van de stad : prachtige gebouwen, smalle steegjes, luxe winkels, … Brussel: een echte must!

Workshop Foodpairing Bier en Chocolade in Brussel

Bekijk dit event

Op Pub Tasting Tour met zytholoog in Brussel

Bekijk dit event

Spannend stadsspel met GPS in Brussel

Bekijk dit event

Brussel en René Magritte

Bekijk dit event

Sprout to be Brussels Tour

Bekijk dit event

Chocoladewandeling in Brussel

Bekijk dit event

Workshop Brusselse wafels en ontdekking van Brussel

Bekijk dit event

Uniek en spannend culinair stadsspel in Brussel

Bekijk dit event

Op culinaire wandeling doorheen Brussel

Bekijk dit event

Op Geuzetour in de Brusselse brouwerijen

Bekijk dit event

Brussel, de Europese wijk

Bekijk dit event

Brussel, Horta & Art Nouveau

Bekijk dit event

Brussel, de Marollen & de Zavel

Bekijk dit event

Discover Brussel, een unieke smaakvolle stadswandeling

Bekijk dit event

Enkele niet te missen data en events!

05/05-06/05/2018 – Irisfeest: de 29ste verjaardag van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tijdens het Irisfeest! Dat wordt in heel Brussel gevierd met gratis concerten, straatanimatie en een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Elk jaar lokt het Irisfeest dan ook steevast een massa bezoekers, het is uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van de Brusselse culturele en evenementenkalender.

12/05/2018 – De Zinneke Parade: een tweejaarlijks artistiek en sociaal evenement in Brussel. De eerste Zinneke Parade werd gehouden in 2000, toen Brussel een van de culturele hoofdsteden van Europa was. Elk even jaar paraderen kleurrijke groepen op een geanimeerde manier door de stad. Deze deelnemende groepen komen uit de verschillende buurten, verenigingen, scholen, instellingen, ateliers, jeugdhuizen, culturele centra, muziek- en dansgroepen, folkloristische groepen en gemeenschappen in Brussel, en maken gebruik van muziek, dans, kostuums en decors.

21/04-11/05/2018 – Bezoek aan de Koninklijke serres van Laken:  Een prima opportuniteit om de wonderlijke architectuur van Alphonse Balat, de leermeester van Victor Horta, en de vele plantensoorten te ontdekken.

25/04-06/05/2018 – Les Nuits Botanique: Een tiendaags feest boordevol muziek. Op de affiche staat zowel rock, pop, trash, wereldmuziek, soul en electro.