Brussel

Brussel, onze veelzijdige hoofdstad, is een pareltje om in te kuieren. De prachtige Grote Markt, volgens kenners de mooiste van Europa, de Sint-Hubertus Galerijen, Manneken en Jeanneke Pis, de Beenhouwersstraat met zijn talrijke restaurants, het Sint-Goriksplein, de Beurs en de Sint-Katelijnekerk , … zoveel om op te noemen. Overal proef je de rijke geschiedenis en het internationale karakter van de stad : prachtige gebouwen, smalle steegjes, luxe winkels, … Brussel: een echte must!

Eco-tour in en rond Thurn & Taxis

Bekijk dit event

Een Brusselse wandeling met chocoladeworkshop

Bekijk dit event

Workshop Foodpairing Bier en Chocolade in Brussel

Bekijk dit event

Op Pub Tasting Tour met zytholoog in Brussel

Bekijk dit event

Spannend stadsspel met GPS in Brussel

Bekijk dit event

Brussel en René Magritte

Bekijk dit event

Sprout to be Brussels Tour

Bekijk dit event

Chocoladewandeling in Brussel

Bekijk dit event

Workshop Brusselse wafels en ontdekking van Brussel

Bekijk dit event

Uniek en spannend culinair stadsspel in Brussel

Bekijk dit event

Op culinaire wandeling doorheen Brussel

Bekijk dit event

Op Geuzetour in de Brusselse brouwerijen

Bekijk dit event

Brussel, de Europese wijk

Bekijk dit event

Brussel, Horta & Art Nouveau

Bekijk dit event

Brussel, de Marollen & de Zavel

Bekijk dit event

Discover Brussel, een unieke smaakvolle stadswandeling

Bekijk dit event

Enkele niet te missen data en events!

  • Nocturnes van de Zavel (29/11 – 2/12): Ontdek de Zavel by night! Het evenement is vooral een mix van gastronomie en muziek. De Winter Garden komt tot leven tijdens de festiviteiten, met verhalenvertellers, jongleurs, dansers en kleine concerten.
  • Winterpret op het Sint-Katelijneplein (30/06-06/01): beleef een gezellige en nostalgische kerstavond op het prachtige Sint-Katelijneplein. Ontdek heerlijke jenever en geweldige hebbedingetjes op de grootste kerstmarkt van Brussel! 

 

  • The Grand Place To Be (4/10 –  29/12) : De majestueuze Grote Markt in Brussel staat al 20 jaar op de lijst van UNESCO Werelderfgoed, en dat moet gevierd worden! Bezoek deze interessante tentoonstelling over de woelige geschiedenis van onze hoofdstad!
  • Nocturnes van de Brusselse Musea (13/09 – 06/12): Ontdek de Brusselse musea onder het licht van de maan! Verschillende musea in Brussel zijn nu ook open ‘s nachts, en aan een super voordelige prijs!

 

  • Megavino (19/10 – 21/10) : Megavino is DE plaats voor het leggen van interessante contacten, verschillende culturen op te snuiven en vooral, om honderden wijnen te ontdekken én te proeven! Het grootste wijnfestival in de BENELUX!
  • Week van de mobiliteit en autoloze zondag (16/09/2018-22/09/2018): laat je favoriete gemotoriseerde viervoeter op de oprit staan, en ruil hem in voor uw vélo tijdens de week van de mobiliteit!
  • Stripfeest (14/09/2018 – 16/09/2018): herontdek de negende (en misschien wel de ultieme) kunst tijdens de stripbeurs in Brussel! Het walhalla voor de liefhebber van de comic, met tentoonstellingen, beurzen, animatie, boekvoorstellingen en zelfs signeersessies!
  • Eat! Brussels (06/09/2018 – 09/09/2018): prikkel alle zintuigen op dit unieke Brusselse eetfestijn! Proef bordeauxwijnen, leer hoe je de perfecte Omer moet inschenken, of geniet van culinaire specialiteiten door uitzonderlijke chefs. Smakelijk!