FAQ

HOE KAN IK EEN TEAMEVENT AANVRAGEN/RESERVEREN?

– Klik op groepsaanvraag onderaan de pagina
– Vul de verplichte velden van het aanvraagformulier in
– Klik op verzenden

U kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u op het nummer +32 (0)2 580 0580 .

 

WAT IS DE PRIJS VAN EEN EVENT?

De prijs vindt u telkens bij de uitleg van ieder event. Wij wensen er de aandacht op te vestigen dat dit richtprijzen zijn omdat alle formules kunnen worden aangepast naargelang het budget en voorkeur.

 

WETEN WIJ OP VOORHAND IN WELKE RESTAURANTS WE ZULLEN ETEN BIJ DE CULINAIRE WANDELINGEN?

Discover Belgium wil jullie verrassen. Daarom geven wij niet op voorhand door waar wij zullen eten. Bovendien moeten wij rekening houden met de beschikbaarheid van de restaurants, de grootte van de groepen, … .  Wij werken met een uitgebreid netwerk van kwalitatieve en goed geselecteerde partners.

 

WETEN WIJ OP VOORHAND WAT WE ZULLEN ETEN TIJDENS DE CULINAIRE WANDELINGEN?

Wat wij eten die avond blijft een verrassing. Zo wordt de curiositeit wat aangescherpt. In de basisformule wordt er steeds een voorgerecht (met 1 glas wijn/bier), hoofdgerecht (met 1 glas wijn/bier), en dessert (met één koffie) voorzien. De chefs zullen steeds iets kwalitatief lekkers uit hun mouwen weten te toveren. Uiteraard kunnen speciale (di)eetwensen op voorhand meegedeeld worden zodat de chefs hier rekening mee kunnen houden.

 

WANNEER DIEETWENSEN DOORGEVEN?

Dieetwensen dienen in principe zo snel mogelijk te worden aangegeven. Kosteloos kan dit tot 5 dagen voor het event. Wordt dit aangegeven binnen de 5 dagen voor het event, dan worden er € 17 administratiekosten aangerekend.

 

WANNEER KUNNEN DE EVENTS PLAATSVINDEN?

Al onze stadsontdekkingen kunnen in principe plaatsvinden wanneer je dat wenst. Maar wij dienen wel rekening te houden met de beschikbaarheid van onze partners en/of gidsen. Stadsontdekkingen met proevertjes kunnen in principe enkel overdag en soms niet op zondag georganiseerd worden. Onze culinaire wandelingen en stadsspelen kunnen zowel ’s middags als ’s avonds georganiseerd worden, rekening houdend met de openingsuren van de restaurants.

 

HOE BETALEN?

Na het ontvangen van een bevestiging vragen wij u een voorschot van 500 EUR te storten op rek nr. IBAN BE36 7360 1666 6381- BIC KREDBEBB. Bij de betaling van dit voorschot wordt de reservatie pas beschouwd als definitief. Zo ook worden pas dan de reservaties bij de verschillende partners definitief vastgelegd. Twee weken voor de datum van het evenement vragen wij de betaling van het saldo, eveneens via overschrijving.

 

WAT BIJ WIJZIGINGEN?

Twee weken voor het event wordt het definitief aantal deelnemers vastgelegd. Op basis hiervan wordt de saldofactuur opgemaakt. Deze moet voldaan zijn voor de aanvang van het event.

 

WAT BIJ ANNULERING VAN HET EVENT?

Volgende annulatiekosten zijn van toepassing:

– tot 1 maand voor het event/cursus : 10% annulatiekosten* met een minimum van 500 EUR
– tussen 1 maand en 2 weken voor het event/cursus : 50% annulatiekosten*
– tussen 2 weken en laatste werkdag voor het event/cursus : 75% annulatiekosten*
– annulatie dag van event of no show : 100% annulatiekosten*

*op basis van het afgesproken minimum aantal deelnemers

 

IN WELKE TALEN VINDEN DE ONTDEKKINGEN PLAATS?

Uiteraard in onze 3 landstalen (Frans, Nederlands, Duits). Verder vormt ook Engels geen enkel probleem. Voor andere talen dienen wij dit te bekijken van stad tot stad omdat dit overal verschillend is.