Wat is foodpairing?

03 mei 2018

Foodpairing is een methode, maar weet je welke methode het is? Ontdek het hier

Wat is een zytholoog?

06 april 2018

Zythologie is de samenstelling van de Griekse woorden zythos en logos. En een zytholoog is dus .... ? Ontdek het hier.

Ontdek de Top 5 HR-trends voor 2018

08 januari 2018

Welke ontwikkelingen gaan uw HR-agenda voor 2018 bepalen? Welke trends zullen van invloed zijn op uw werk als HR-professional? HR Praktijk zet het voor u op een rij. Ontdenk de HR trends en tips.

Wist je dat een teamevent volledig fiscaal aftrekbaar is?

17 oktober 2017

Enkel lof voor bedrijven die samen met de bedrijfsleiding en het personeel er jaarlijks gezamenlijk een dagje op uit trekken. Het bevordert de samenhorigheid tussen de collega’s en het hoeft niet gezegd dat dit dan ook een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten van de onderneming zelf. De vraag die u zich misschien daarbij wel stelt, is hoe de fiscus dit bekijkt?  Benieuwd, klik hier.  

Ontdek de mooiste en verborgen plekjes tijdens een stadswandeling in Antwerpen!

12 juli 2017

Naast de grote blikvangers zoals het Rubenshuis, Museum aan de Stroom en Het Steen zijn er in Antwerpen tal van prachtige plekjes te vinden die enkel de inwoners kennen. De Antwerpse gidsen van Discover Belgium geven een aantal tips .


Een boottocht door Gent tijdens de Gentse Feesten?

12 juli 2017

Al sinds 1843 worden jaarlijks in de derde week van juli de Gentse Feesten gehouden in de Arteveldestad. Sinds het einde van jaren ’60 kregen de Feesten vorm zoals we ze vandaag nog steeds kennen: optredens, straatartiesten, braadworstkraampjes, zonovergoten terrassen en (tien-)duizenden toeristen in de binnenstad. Buiten een boottocht in Gent, hierbij alvast enkele tips om zeker niets te missen tijdens jouw bezoek aan Gent!

Het is lente! Geniet van de prachtige Belgische tuinen!

28 maart 2017

De ontluikende natuur staat opnieuw in de spotlights. De eerste lentebloemen tonen hun kopjes, frisse groene kleuren, bloesems alom… Tijd om deze betoverende landschappen en dit natuurschoon te ontdekken. Hierna enkele adresjes die u zeker zullen bekoren.  

Ontdek de meest romantische Belgische steden

10 februari 2017

Brugge, Brussel en Durbuy: 3 steden de moeite waard om te bezoeken tijdens de romantische tijd van het jaar.

Een team leiden is uitdagend.

08 februari 2017

Motiveren, motiveren … wie zijn best doet, zal het leren! Een team leiden is uitdagend. Elke dag en elke persoon is verschillend. De motivatie bij uw medewerkers hoog houden is dan ook niet makkelijk.  Dat laatste is uiteraard zeer belangrijk aangezien een hoge motivatie hoge betrokkenheid betekent. Wat uiteindelijk ook zal zorgen voor betere resultaten. Maar hoe kunt u uw team nu maximaal motiveren? Kijk hier voor onze tips and tricks!

Hoe kunnen events positief zijn voor je merk?

12 januari 2017

Wil jij een sterker merk door events? Customer experience & beleveniseconomie zijn begrippen die in de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden. Hoe je het ook draait of keert, wij leven vandaag meer dan ooit in een belevingseconomie. Klanten willen in dit soort economie méér dan alleen een product of dienst. Zij willen een ‘wow-effect’. Wil jij weten hoe je dit kan bereiken?