Networking events

Ontdek onze Belgische steden & smaken

Discover Belgium is de specialist voor de organisatie van networking evenementen in heel België.

Ontdekken, proeven en beleven, dat is waar de Discover Belgium evenementen voor staan.

Ben je op zoek naar een teambuilding evenement waarbij jouw collega’s op een andere manier elkaar beter leren kennen of zoek je eerder iets waarbij de onderlinge samenwerking en groepsdynamiek wordt gestimuleerd?

Wij zijn kind aan huis in meer dan 20 Belgische steden en zijn gespecialiseerd in :

* Culinaire & smaakvolle stadswandelingen
* Spannende stadsspelen
* Eco & culturele ontdekkingen
* Heerlijke smaakworkshops

Steeds met een culinaire toets, belichten we elke stad vanuit een originele invalshoek, zo leer je deze op een andere manier kennen.

 

 

Persoonlijke aanpak & professionele begeleiding

Voor elk evenement wordt de klant persoonlijk gebeld door één van onze event managers. Zo krijgt deze na een kort gesprek een goed beeld van de wensen van de klant en wordt een offerte gemaakt op basis van de behoefte van de klant: type event, locatie, aantal en specificiteiten van de deelnemers, budget, …. .

Voor al onze stadsontdekkingen werken we enkel met erkende stadsgidsen en gezien onze jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijfsgroepen en organisaties kiezen we voor de geschikte gids in functie van het evenement en de interesse van de deelnemers.

Op de dag van het evenement zelf zorgt één van onze ervaren event masters voor het piekfijn verloop van de teambuilding activiteit, rekening houdend met de kleinste details en jouw wensen.

 

Op maat van uw bedrijf & organisatie

Ben je op zoek naar een leuk teambuilding evenement voor een zeer divers publiek?  We houden rekening met elke deelnemer, ongeacht leeftijd, vitaliteit, mobiliteit of eetcultuur.

Al onze evenementen zijn eveneens toegankelijk (of passen we aan) voor rolstoelgebruikers.

Op basis van de behoefte van onze klant ontwikkelen wij een onvergetelijk team event, uiteraard rekening houdend met de specifieke wensen en het budget.

Je leest het goed: Discover Belgium levert elk evenement op maat van de klant!

 

Uitstekende kwaliteit & service van A tot Z

Discover Belgium evenementen staan garant voor kwaliteit. Zo worden ook onze partners zorgvuldig geselecteerd en werken wij enkel met restaurants van goede kwaliteit, van een gezellige brasserie tot sterrenrestaurants.

Onze event manager volgt uw evenement van A tot Z tot in de kleinste details op. Zo nemen wij de volledige organisatie van jullie team evenement uit handen zodat ook jij samen met jouw collega’s zorgeloos kunt genieten.